تیتر امروز

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد
گفت و گوی دیدار با یک کنشگر اجتماعی

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد

دیدارنیوز در سلسله گفت‌و‌گو‌های خود با موضوع بررسی دلایل اعتراضات دی‌ماه این بار با علی سمیعی، کنشگر اجتماعی گفت‌و‌گو کرد که در ادامه می‌خوانید.
کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...
علی فرهادی از برنامه آموزش و پرورش برای تداوم آموزش در شرایط بحرانی و خاص گفت

احیای برخی پناهگاه‌های مدارس 

علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص وجود پناهگاه در مدارس گفت: تعدادی از مدارس مجهز به پناهگاه هستند و در جنگ ۱۲ روزه تلاش کردیم تعدادی از آنها را احیا کنیم که در صورت بروز مخاطره استفاده شود.

کد خبر: ۱۹۵۱۴۷
۱۱:۵۵ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۴

احیای برخی پناهگاه‌های مدارس 

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تدوین دستورالعمل‌های لازم برای شرایط اضطراری آموزش گفت: در صورت بروز هرگونه مخاطره، آموزش از مسیر‌های مختلف از جمله شاد، مدرسه تلویزیونی ایران و آموزش آفلاین دنبال خواهد شد.

علی فرهادی در گفت‌و‌گو با ایسنا، در خصوص آمادگی آموزش و پرورش با توجه به شرایط احتمالی بحران و جنگ گفت: مردم کشور ما، قوی و با فرهنگ چند هزار ساله متکی به ایمان، دانش و همدلی هستند و نباید از فضاسازی دشمن برای القای بحران استفاده و اعتماد به نفسمان را از دست دهیم. باید قوی، محکم و در عین حال جدی، دشمن را جدی بگیریم و مبتنی بر تدبیر و برنامه ریزی کار‌ها را انجام دهیم.

احیای برخی پناهگاه‌های مدارس 

برنامه آموزش و پرورش برای تداوم آموزش در شرایط خاص و بحرانی 

وی با بیان اینکه همواره در آموزش و پرورش اصل بر آموزش حضوری است افزود: معتقدیم جایگزین‌هایی برای آموزش حضوری وجود دارد، اما جای آموزش حضوری را نمی‌گیرند. فرض اول این است که در شرایط خاص کشور، تلاش کنیم به نحوی آموزش حضوری را حفظ کنیم، اگر به هر شکلی مانند تهدید دشمن، کاهش انرژی و آلودگی هوا آموزش دچار مخاطره شود، فرض دوم این است که آموزش‌های جایگزین که اصل آن آموزش تعاملی در بستر سکوی شاد است را با استفاده از شبکه اینترانت ملی داخلی و یا اینترنت در اولویت کار خود قرار می‌دهیم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مدتی که اینترنت قطع بود، با استفاده از شبکه داخلی با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات سکوی شاد فعال بود و دانش‌آموزان بصورت غیرحضوری درس خود را می‌خواندند.

فرهادی با بیان اینکه گزینه سوم مدرسه تلویزیونی ایران است گفت: این گزینه فرصت خوبی است که اگر به هر شکلی در زمینه آموزش در بستر شاد هم مشکلی ایجاد شد با استفاده از شبکه‌های مختلف صدا و سیما بتوانیم آموزش را ادامه دهیم.

وی افزود: آمادگی این را داریم که در کنار شاد، مدرسه تلویزیونی ایران و آموزش حضوری، انتقال آفلاین فایل‌های آموزشی و یادگیری در قالب سی دی و فلش را داشته باشیم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه نگران موضوع نیستیم ادامه داد: آموزش و پرورش با کمک سایر دستگاه‌های کشور بالخصوص همراهی والدین و دانش آموزان، تعلیم و تربیت را در هر شرایطی ادامه می‌دهد و چرخه یادگیری آموزش و تربیت از حرکت نمی‌ایستد.

فرهادی در خصوص تامین وسایل فناورانه برای دانش‌آموزانی که فاقد گوشی هستند گفت: این وسایل عموما در اختیار دانش‌آموزان است، اما برخی شخصا دارا هستند و برخی از طریق والدین از این وسایل استفاده می‌کنند. به فرض اینکه امکان دسترسی هم برای عده‌ای نباشد، برای این دانش‌آموزان از ظرفیت مدرسه تلویزیونی ایران استفاده می‌کنیم.

وی در خصوص ضبط برنامه‌های مدرسه تلویزیونی ایران افزود: بسیاری از محتوا‌های آن اکنون در بستر شاد موجود است، محتوای آموزشی بسیار متکثر، متنوع و با کیفیت از تدریس معلمان در درس‌های مختلف در مقاطع مختلف داریم. بخشی از این محتوا‌ها وجود دارد بخشی هم بصورت استودیو ضبطی یا پخش زنده می‌توان آماده کرد و از این جهت مشکلی نداریم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص جلوگیری از افت تحصیلی با توجه به تعطیلی‌های مداوم گفت: مشکل تعطیلات، آسیب به زمان آموزش است، هرچیزی را می‌توان جبران کرد، اما جبران و ذخیره زمان کاری محال است لذا اصرار بر عدم تعطیلی مدارس و یا آموزش غیرحضوری داریم، چون تقویم آموزشی آن زمان حذف می‌شود و باید کلاس‌های جبرانی گذاشت که این هم مستلزم وجود زمان است.

اختیار استانداران برای آموزش حضوری یا تعطیلی آموزش بر اساس مقتضیات هر منطقه

فرهادی با بیان اینکه استانداران استان‌ها اختیاراتی دارند که بر اساس مقتضیات هر منطقه آموزش را غیرحضوری یا تعطیل اعلام کنند گفت: کاهش زمان آموزش، کاهش کیفیت را به دنبال خواهد داشت و کاهش کیفیت، تأثیر بر نمره دانش‌آموزان خواهد گذاشت. هدف ما از ارزشیابی نمره نیست بلکه سنجش کیفیت آموزش است؛ لذا نمره شاخصی است برای اینکه آیا به کیفیت نسبی دست پیدا کرده‌ایم یا خیر؟.

وی افزود: یکی از راه‌های جلوگیری از کاهش کیفیت آموزش این است که تعطیلی را به حداقل برسانیم. باید براساس مقتضیات هر منطقه فکر کرد. شرایط بحرانی سراسری نخواهد بود و از استانی به استانی و از شهری به شهری دیگر متفاوت است، بنابراین باید تصمیم‌گیری کرد.

تقویم آموزشی تغییر می‌کند؟/ تدوین دستورالعمل مشخص برای مدارس در شرایط اضطراری

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص تغییر تقویم آموزشی در خصوص شرایط احتمالی ادامه داد: تلاش می‌شود تغییری ایجاد نشود در صورت لزوم اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد.

فرهادی در خصوص تدوین دستورالعمل مشخص برای مدارس در شرایط اضطراری گفت: دستورالعملی با امضای وزیر آموزش و پرورش برای ادارات کل و مناطق آموزش و پرورش ارسال شده، مدیران کل و روسای مناطق آموزش و پرورش توجیه هستند و نگرانی وجود ندارد.

احیای برخی پناهگاه‌های مدارس 

وی در خصوص وجود پناهگاه در مدارس افزود: تعدادی از مدارس مجهز به پناهگاه هستند و در جنگ ۱۲ روزه تلاش کردیم تعدادی از آنها را احیا کنیم که در صورت بروز مخاطره استفاده شود. در مدارسی که پناهگاه وجود ندارد باید در آینده تدابیری اندیشیده شود. همه اینها براساس شرایط و اقتصائات در محل باید بررسی شود، چون در مدت کوتاهی امکان ساخت پناهگاه وجود ندارد؛ بنابراین باید مدیریت شود که کمترین آسیب به وجود آید؛ یکی از آنها تعبیه راه‌های دیگر آموزش در صورت بروز مشکل است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: رسانه نباید القای بحران، ترس و مسائل غیرواقعی و فضا سازی کند. رسانه باید مراقب باشد فضاسازی غیرواقعی شکل نگیرد. آنچه اهمیت دارد حفظ آرامش خاطر و روان است حتی اگر در شرایط خاص قرار بگیریم و نباید تضعیف روحیه ایجاد شود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ بهمن
امروز شنبه ۱۱ بهمن
امروز شنبه ۱۱ بهمن
امروز شنبه ۱۱ بهمن
پرطرفدارترین ها